mennesker02

Kroppen er et mesterværk

Her kommer en serie artikler om vores krop.

 

Her vil der komme tre niveauer i artikler om kroppen

     1.  Beundring af den menneskelige natur
     2.  Beskrivelse af et mesterværk
     3.  Bevis på design

kroppen magazin2018

I 2018 udgav forlaget Aller et fantastisk magasin om kroppen. Det er fyldt med spændende fakta og uddybende artikler. På side 3 står der følgende: "Vores krop er et mesterværk". En tidligere udgave havde et ord mere med: "Vores krop er et fantastisk mesterværk".

På side 4 står der noget, som muligvis er inspireret af den franske filosof Decartes: Menneskekroppen er den mest komplekse organisme, vi kender til." Hæftet oplyser ikke noget om forfatteren, eller hvor der bliver citeret fra.

Kroppen som mesterværk

Her på godviden.dk reserverer vi en hel topmenu på kroppen. Det er fordi videnskaben har ret, når man påstår, at kroppen er et fantastisk mesterværk og den mest komplekse organisme, vi kender til. Det er et udmærket udgangspunkt for kreationisk, en stor udfordring.

Når kroppen er et mesterværk, så antyder man, at der er tale om et arbejde og en bedrift, som en mester står bag. Mennesket er resultatet af en skabers arbejde, et mesterligt værk.

Citat fra side 3

Vores krop er et mesterværk. Den kan opnå en imponerende hurtighed, smidighed og styrke, samtidig med at den er finstemt i dens kompleksitet. Alt dette gør menneskekroppen til enestående blandt alle arter på Jorden. Den overgår tilmed alt, som vi mennesker nogensinde har skabt. I dette bokasin om kroppen hylder vi menneskekroppens evner og skønhed, og vi analyserer, hvordan den kan blive skadet eller udfordret. Du kommer til at lære om alt fra, hvordan du bruger dine sanser, til hvordan musklerne virker, og hvordan hjertet pumper blodet rundt i din krop.